Χαλκού χάλυβα έκρηξης επιστρωμένα / Custeel επιστρωμένα πλάκα

Χαλκού χάλυβα έκρηξης επιστρωμένα / Custeel επιστρωμένα πλάκα

Χαλκού χάλυβα Εκρηκτικές Επενδυμένες

Function

Χαλκού χάλυβα έκρηξης επιστρωμένα / Custeel επιστρωμένα πλάκα

Διαδικασία παραγωγής:

χαλκού-χάλυβα επιστρωμένα πλάκα είναι ένας νέος τύπος υλικού που χρησιμοποιεί επενδυμένα μέθοδος εκρηκτική συγκόλληση και εκρηκτική τροχαίο συγκόλλησης για την επεξεργασία.

υλικό:

Επένδυση υλικό:

Τ2, Τ3, H62, H60 ...

 

Βασικό υλικό:

Q235, Q345, 16 εκατ ..

 

Μέγεθος:

0,1-20 / 0.2-100 * <3000 * <5000 (mm)

 

Προσδιορισμός:

GB13238-1991

 

 

πλεονέκτημα:

Χαλκός χάλυβα επενδυμένα πλάκα είναι ένα σύνθετο υλικό με εκρηκτικά συγκόλληση και διαδικασία συγκόλλησης στην οποία η πλάκα βάσης είναι χάλυβας άνθρακα και η πλάκα επένδυσης είναι χαλκός. Χαλκού-χάλυβα επενδυμένα πλάκα έχουν όχι μόνο την άριστη ηλεκτρική αγωγιμότητα, τριβή, θερμική αγωγιμότητα του χαλκού, αλλά και να έχουν καλή ικανότητα συγκόλλησης, ικανότητα διαμόρφωσης και την ολκιμότητα του CS.

εφαρμογές:

Χαλκού-χάλυβα επενδυμένα πλάκα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε χημικές, τη ναυπηγική βιομηχανία, βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, τη δύναμη, τη μεταλλουργία, τη μηχανή, της αεροπορίας και ούτω καθεξής.

 

Shenao Materail έχει εμπειρία στην κατασκευή υψηλής ποιότητας χαλκό χάλυβα εκρηκτική επιστρωμένα. Έχουμε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο το οποίο είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη και την παραγωγή προηγμένων χαλκού χάλυβα εκρηκτική επιστρωμένα. Καλώς να έρθει σε επαφή με την εταιρεία μας.

Hot Tags: Χαλκού χάλυβα Εκρηκτικές επιστρωμένα, η Κίνα, οι προμηθευτές, εργοστάσιο, η εταιρεία, Custeel επιστρωμένα πλάκα
Συναφή προϊόντα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Διεύθυνση: Qinganbao Industry Park, High-Tech Ανάπτυξη Ζώνη, Baoji, Σαανξί

Τηλέφωνο: +86-917-3380538

Φαξ: +86-917-3816810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop