Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Συλλογή ματιών τιτανίου, ματιών τιτανίου ηλεκτροδίων, πλέγματος τιτανίου
Baoji Shenao Materail Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2017

Λεπτομέρεια προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Τύπος: σύρμα τιτανίου

Εφαρμογή: Βιομηχανική, Ιατρική

Τεχνική: Ψυχρή έλαση

Βαθμός: GR1

Σχήμα: Πλατεία

Ακρίβεια φιλτραρίσματος: 1,0 χιλιοστά

περιγραφή προϊόντος

Συλλογή ματιών τιτανίου, πλέγματος ηλεκτροδίων τιτανίου, σύρμα από τιτάνιο

Περιγραφή: καθαρό κόσκινο τιτανίου, φίλτρο υγρού αερίου τιτανίου, ισχυρή αντοχή στη διάβρωση τιτανίου, πλέγμα αφρού τιτανίου

Υλικό: GR1 GR2 R50250 κράμα τιτανίου

Διάμετρος: 0.025mm - 3.5mm

Πλέγμα: 0,5 - 300mesh

Προϊόντα με πλέγμα από τιτάνιο:

4mehs, 6mesh, 10mesh, 20 mesh, 30 mesh, 40 mesh, 50 mesh, 60 mesh, 80 mesh, 100 mesh κ.ο.κ.

Το Gr1 καθαρό συρματόπλεγμα από τιτάνιο έχει αποθέματα στην εταιρεία μας όλο το χρόνο, πρέπει να ανταποκρίνεται στην πειραματική μονάδα μικρών παραγγελιών και μεγάλων βιομηχανικών μονάδων που παράγουν την ανάγκη, εκτός από το προσαρμοσμένο υψηλό κόστος και πολύ χρόνο. Οι ειδικές προδιαγραφές μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το σχέδιο απαιτήσεις για την επεξεργασία των δειγμάτων.

Η πυκνότητα πλέγματος τιτανίου 4,51 g / cm3, κάτω από το αλουμίνιο και πάνω από τον χάλυβα, το χαλκό, το νικέλιο, αλλά η ισχύς όλων των μετάλλων.

Ισχυρή αντοχή στη διάβρωση των δικτυωμάτων τιτανίου

Το πλέγμα τιτανίου υψηλής καθαρότητας σε περιβάλλον μέσου διάβρωσης, που παράγεται στην επιφάνεια ενός πυκνού στρώματος μεμβράνης οξειδίου, ισχυρή προσκόλληση, μεγάλη αδράνεια, φαινόμενο παθητικοποίησης, προστατεύει το υπόστρωμα πλέγματος τιτανίου από τη διάβρωση, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ισχυρή αντοχή στη διάβρωση.

Ιδιαίτερα στις ακόλουθες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας το έλασμα, είναι πιο εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, όπως: νερό, υγρό χλώριο, διάλυμα χλωριώδους και υποχλωριώδους, νιτρικό οξύ, χλωριούχο μέταλλο χλωρίου και οργανικό άλας (για παράδειγμα: νιτρικό οξύ 60%, καθαρό τιτάνιο σε νιτρικό όξινο διάλυμα στην ταχύτητα διάβρωσης είναι μόνο 0,001 mm. "Δωδέκατη πενταετή" απαιτήσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωση των εκπομπών των κρατικών συμβούλιο, την προώθηση της παραδοσιακής αναβάθμισης της βιομηχανίας, την επιτάχυνση της χρήσης υψηλής τεχνολογίας και προηγμένη ισχύουσα τεχνολογία για την αναβάθμιση των παραδοσιακών βιομηχανιών. Τα πλέγματα τιτανίου με άριστη αντοχή στη διάβρωση αντικαθιστώντας το παραδοσιακό υλικό, όπως το μεταλλικό υλικό νικελίου όπως το δίχτυ από ανοξείδωτο ατσάλι, το δίχτυ αλουμινίου, το καθαρό τιτάνιο μετάξι, μεγάλη διάρκεια ζωής, ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Baoji Shenao Materail Co., Ltd

Διεύθυνση: Qinganbao Industry Park, High-Tech Ανάπτυξη Ζώνη, Baoji, Σαανξί

Τηλέφωνο: +86-917-3380538

Φαξ: +86-917-3816810

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd
foottop